RUUKKI® HYYGGE

ACOPERIS INOVATOR SI MODERN DIN PROFILE METALICE MODULARE PLANE

Ruukki® Hyygge este un acoperis inovator care asociaza perfect tendintele arhitecturale moderne cu simplitatea si eleganta formei sale.

Este disponibil in doua variante – cu si fara ranforsari – permitand personalizarea acoperisului in trei moduri diferite. Accesoriile metalice si de siguranta pe acoperis sunt special proiectate pentru profilele metalice plane Ruukki ® Hyygge, garantand o imbinare perfecta, un aspect estetic deosebit, functionalitate si durabilitate maxima. Sistemul de jgheaburi si burlane Ruukki completeaza functionalitatea acoperisului, asigurand drenajul eficient al apei pluviale de pe invelitoare.

Clasa de calitate

Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani

RUUKKI HYYGGE V cu ranforsari

RUUKKI HYYGGE

CALITATE DE TOP

Sistemul de acoperis Ruukki® Hyygge este produs din otel structural de cea mai inalta calitate scandinava de la compania siderurgica suedeza SSAB. Acesta are grosimea de 0,6 mm si este acoperit cu un strat de protectie de ultima generatie, GreenCoat Purex. Suprafata mata este extrem de rezistenta la zgarieturi si la radiatiile UV. Ruukki® Hyygge este disponibil in clasa de calitate Ruukki 40, ceea ce se traduce in 40 de ani de garantie tehnica si 15 ani de garantie estetica.

SUPRAFATA NETEDA

Ruukki® Hyygge corespunde celor mai noi tendinte in proiectarea arhitecturala. Solutia inovativa a sistemului de blocare pe verticala si pe orizontala permite ascunderea elementelor de prindere (suruburilor), ceea ce scoate in evidenta forma simpla a acoperisului si imbunatateste estetica acestuia.

3 CULORI

Ruukki® Hyygge este disponibil in trei dintre cele mai dorite variante de culoare, care se incadreaza perfect tendintelor de constructii moderne: antracit (RR2H3), gri inchis (RR23) si negru (RR33).

3 MODURI DE POZITIONARE

Sistemul de acoperis Ruukki® Hyygge poate fi montat in trei tipare diferite, lasand loc preferintelor personale de design. Pentru panourile Hyygge V cu ranforsari sunt posibile pozitionari liniare sau tip caramida iar pentru panourile Hyygge, pozitionare tip caramida.

Specificatii

ADAMANTE

Inaltime profil

26 mm

Distanta intre cute

14 mm

Latime efectiva

1178 mm

Latime totala

1200 mm

Lungime efectiva

290 mm

Lungime totala

343 mm

Grosime material

0,6 mm

Greutate pe m2

2,35 kg

Suprafata acoperis / buc

0,34 m2

Panta minima acoperis

14°

Alte informatii tehnice

Protectie organica GreenCoat Purex

Culori disponibile

Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de acoperis metalic pentru decizia finala.
Contactează-ne pentru detalii.

Accesorii Ruukki Hyygge

FOLIA ANTICONDENS RUUKKI 170

Folia anticondens Ruukki 170 are trei straturi, prezentand calitati speciale de permeabilitate la vapori. Imbinarea se face cu banda dublu adeziva DUO care garanteaza etanseitatea acoperisului.

SEMICOAMA RUUKKI® HYYGGE

Semicoama Ruukki® Hyygge este alcatuita din doua profile metalice. Profilul lateral este perforat si responsabil pentru o ventilatie eficienta a suprafetei acoperisului. Forma special proiectata a semicoamei mascheaza elementele de prindere, facandu-le invizibile.

ACCESORII DE SIGURANTA PE ACOPERIS

Scarile de acces pe acoperis, podetele de trecere si sistemele de parazapada se adapteaza perfect dimensiunii si formei acoperisului. 

 

STREASINA RUUKKI® HYYGGE

Streasina Ruukki® Hyygge este alcatuita din doua profile. Profilul suport se monteaza pe structura acoperisului si are rolul de a asigura etansarea zonei dintre sipca si contra-sipca, iar profilul streasina are rol de mascare si de a dirija apa catre jgheab. Cele doua profile alcatuiesc o solutie estetica si durabila.

FRONTON RUUKKI® HYYGGE

Frontonul Ruukki® Hyygge este alcatuit din doua profile: frontonul interior care asigura etanseitate si profilul de fronton care face inchiderea la nivelul paziei. Intregul ansamblu este construit special pentru a ascunde elementele de fixare.

COAMA RUUKKI® HYYGGE

Coama Ruukki® Hyygge este alcatuita din trei profile metalice (un profil coama si doua profile laterale, de ventilatie). Fiecare profil lateral este perforat si responsabil pentru o ventilatie eficienta a suprafetei acoperisului. Forma special proiectata a coamei mascheaza elementele de prindere, facandu-le invizibile.

Descarca brosura in format pdf pentru Sisteme de acoperire RUUKKI HYYGGE

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj!

Iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare pentru RUUKKI HYYGGE.

Accesorii pentru sistemul complet de acoperis RUUKKI

Acoperisul casei contine si accesoriile de fixare, etansare si imbinare – cu rol extrem de important in functionalitatea acoperisului, in ansamblul sau. Aceste accesorii includ profilele metalice (precum profile coama, bordura fronton, profile streasina, dolie, profile de imbinare etc.), sageacul metalic perforat, suruburile speciale pentru prinderea tabla – tabla sau tabla – lemn, cu garnitura de cauciuc sau foliile anticondens.

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri RUUKKI

Sistemele de jgheaburi si burlane Ruukki nu se rezuma doar la captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zapezii de pe acoperis; acestea intregesc aspectul de ansamblu al cladirii, fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate