PROFIL TRAPEZOIDAL T35-40XW-1035

Profil trapezoidal elegant, pentru o varietate de cladiri rezidentiale si comerciale

Profilele trapezoidale Ruukki T35-40XW-1035 se utilizeaza pentru realizarea acoperisurilor constructiilor industriale, constructiilor publice, depozitelor, showroom-urilor, salilor de sport, cladirilor de birouri, proiectelor de renovare, cladirilor rezidentiale sau constructiilor agricole.

Profilele trapezoidale din portofoliul Ruukki sunt realizate din otel galvanizat la cald, cu protectie Poliester sau Poliester Mat Rugos, intr-o varietate de culori. Sunt o solutie eficienta, cu montaj rapid si intretinere usoara, reprezentand alegerea beneficiarilor care pun accent atat pe viteza de executie a constructiei cat si pe functionalitatea si aspectul modern al acesteia.

Sunt disponibile in Clasa de Calitate (valabila numai in cazul utilizarii la cladirile rezidentiale): Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani (cu protectie Poliester sau Poliester Mat Rugos).

Profil trapezoidal

T35-40XW-1035

Inaltime profile (mm)

34

Latime coroana (mm)

40

Latime sant (mm)

119

Latime utila (mm)

1035

Latime totala (mm)

1073

Lungime maxima (mm)

13500

Lungime minima (mm)

500

Grosime material (mm)

0,50

Greutate pe m2 (kg)

4,83

Culori disponibile

Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de acoperis metalic pentru decizia finala.
Nota: Pentru comenzi punctuale se poate livra orice culoare din gama RAL si RR
Contactează-ne pentru detalii.

Accesorii pentru sistemul complet de acoperis RUUKKI

Acoperisul casei contine si accesoriile de fixare, etansare si imbinare – cu rol extrem de important in functionalitatea acoperisului, in ansamblul sau. Aceste accesorii includ profilele metalice (precum profile coama, bordura fronton, profile streasina, dolie, profile de imbinare etc.), sageacul metalic perforat, suruburile speciale pentru prinderea tabla – tabla sau tabla – lemn, cu garnitura de cauciuc sau foliile anticondens.

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri RUUKKI

Sistemele de jgheaburi si burlane Ruukki nu se rezuma doar la captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zapezii de pe acoperis; acestea intregesc aspectul de ansamblu al cladirii, fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate