METALHARD ACTIV  este o companie cu capital privat infiintata in anul 2011 cu scopul de a activa in domeniul productiei de profile si armaturi metalice pentru constructiile civile si industriale. Capacitatile noastre de productie ne permit sa putem executa o gama variata de profile metalice cu grosimi cuprinse intre 0,2 si 7 mm.

 

In anul 2019, compania si-a extins portofoliul de produse cu fabricarea de sisteme complete de acoperisuri metalice, din tabla tip tigla marca MONTANA sau din tabla cutata, folosind utilaje performante, automatizate, care au la baza cele mai moderne tehnologii din industrie. Unitatea de productie sisteme de acoperisuri metalice se afla in Bolintin-Deal, jud. Giurgiu.

 

In 2020 METALHARD ACTIV a devenit partener autorizat pentru importul si distributia pe piata romaneasca a sistemelor de acoperisuri Ruukki.

 

Astazi, METALHARD ACTIV pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de produse si solutii metalice pentru constructiile civile si industriale, disponibile la nivel national prin intermediul unei retele de parteneri distribuitori specializati in aceasta industrie.

Suntem specializati pe urmatoarele categorii de produse:

Armaturi metalice zincate pentru profile PVC (Profil patrat, Profil rectangular, Profil tip U, Profil tip C, Profil tip G). Dotarile noastre tehnologice permit executia de armaturi pentru sisteme de profile PVC cum ar fi: ACTUAL, ALUPLAST, BAUFEN, BAUPLAST, BRUGMANN, DECCO, DECEUNINCK, ETEM, EXTRUPLAST, GEALAN, HAMMER, KBE, KMG, KOMMERLING, OTTO RICHTER, PROFILINK, RAMPLAST, REHAU, ROPLASTO, SALAMANDER, SCHUCO, SIGPLAST, TERAPLAST, TROCAL, VEKA, VERATEC, VIVAPLAST, WEISS, WINDOLINE, WINTECH, WYMAR.

Profile metalice zincate pentru gips-carton (CD, UD, UW, CW)

Glafuri (pervaze) metalice din tabla prevopsita

Profile pentru containere modulare

Structuri pentru parcuri de panouri fotovoltaice

Foi de tabla zincata si prevopsita

Fasii (inele) de tabla galvanizata

Sipci metalice pentru gard, din tabla galvanizata sau pre-vopsita

Tigla metalica din otel zincat la cald, prevopsit, cu protectie multistrat pe ambele fete si strat de Zinc Z225

Tabla cutata galvanizata sau din otel zincat la cald, prevopsit, cu protectie multistrat

Sisteme de jgheaburi si burlane din otel zincat la cald, prevopsit, cu protectie multistrat

Accesorii metalice, de etansare, de fixare si de siguranta pentru acoperisuri

Materia prima este achizitionata de la diversi producatori de prestigiu din tara si strainatate.