ACOPERISURI METALICE RUUKKI

Pentru durabilitate si calitate – alege sistemul de acoperis metalic Ruukki!

Sistemele de acoperisuri metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani. Portofoliul Ruukki include o gama variata de modele si culori de invelitori pentru acoperisuri: 

– tabla tip tigla (tigla metalica)
– tabla plana prefaltuita Classic (tip click)
– tabla pentru acoperisuri faltuite manual
– tabla cutata (profile trapezoidale cu cuta mica)

TABLA TIP TIGLA

PROFILE PLANE MODULARE

PROFILE PREFALTUITE

NOU! GARANTIE ESTETICA EXTINSA 25 ANI

Extindem la 25 ani garantia estetica pentru profilele de invelitori Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus, cu protectie GreenCoat Pural BT Mat!

GreenCoat® este un brand al SSAB pentru straturile de protectie ale otelurilor utilizate in industria constructiilor comerciale si rezidentiale.
Protectia GreenCoat Pural BT Mat asociata invelitorilor Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus are la baza tehnologia Bio-based (BT), patentata SSAB, prin care o parte importanta a materialului traditional pe baza de produse fosile este inlocuit cu componente BIO (ulei suedez de rapita) – pentru un mediu mai curat, mai sanatos.

Invelitorile metalice Ruukki cu protectie GreenCoat Pural BT Mat, in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus prezinta urmatoarele beneficii:

– Excelente proprietati anticorozive – RC5
– Rezistenta sporita la UV – RUV4
– Rezistenta la zgarieturi – 40N
– Rezistenta la uzura mecanica
– Rezistenta la pete si murdarie
– Temperatura maxima de lucru este de 100 grade C
– Formabilitate mare – profilele se pot prelucra chiar si la temperaturi de pana la -15 grade C
– Grosimea stratului de protectie – 50µm
– Aspect estetic deosebit, cu suprafata usor texturata
– Este o protectie unica pentru oteluri, ce ofera o durata mare de viata
– Seteaza un nou trend in industria invelitorilor metalice, fiind un produs ecologic aliniat Normelor si Directivelor Europene
– Garantie estetica – 25 ani

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata tigle metalice si profile prefaltuite originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat, calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.
Pentru un acoperis durabil si de calitate – alege Ruukki. Alege originalul.