Tabla cutata prevopsita T40

Profil trapezoidal elegant, pentru o varietate de cladiri rezidentiale si comerciale

Tabla cutata Metalhard reprezinta o solutie economica si versatila de placare a fatadelor cladirilor comerciale sau industriale, precum si pentru realizarea acoperisurilor cladirilor rezidentiale sau cladirilor anexa a caror panta este de minim 8°: garaje, silozuri, cladiri anexa gospodariilor, spatii de depozitare sau constructii agricole.

Prezinta un excelent raport calitate-pret, se monteaza si se intretin usor, sunt durabile si elegante.

Culori disponibile

Culori lucioase

acoperis-tigla-metalica-culori-mate

Culori mate

culori tabla cutata prevopsita mat

Notă: Culorile marcate cu * sunt disponibile pe bază de comandă. La cerere pentru comenzi punctuale, oferim profile trapezoidale in orice culoare din gama RAL.
Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de tabla pentru decizia finala. Contactează-ne pentru detalii.

Profil trapezoidal

T40A-40-925

T40F-119-925

Inaltime profile (mm)

40

40

Latime coroana (mm)

40

119

Latime sant (mm)

119

40

Latime efectiva (mm)

925

925

Latime totala (mm)

963

963

Lungime maxima (mm)

12.500

12.500

Lungime minima (mm)

1.100

1.100

Grosime (mm)​

0,45-0,50

Protectie

Poliester lucios

Poliester mat

Materie Prima

Tabla din otel galvanizat la cald, prevopsit, cu protectie multistrat si Strat de zinc Z225

Acest profil se poate fabrica si cu nervura de rigidizare

Descarca brosura in format pdf pentru Sisteme de acoperisuri metalice Montana si pentru tabla cutata de acoperis sau fatada.

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj ale profilelor metalice din portofoliul Metalhard!

Pentru un acoperis durabil, etans, de calitate iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare pentru tiglele metalice de la Metalhard.

MONTANA – Sistem complet de acoperis

Ofera-i acoperisului caminului tau toate elementele de care are nevoie pentru a fi un sistem complet, etans si perfect functional, pana la cele mai mici detalii. Profilele de inchidere si accesoriile de siguranta sunt realizate prin procedee moderne de fabricatie din acelasi material de calitate ca si profilul de acoperis….

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri

Sistemul pluvial completeaza functionalitatea si estetica unui acoperis.
Asigura o drenare eficienta a apei de pe acoperis, fiind rezistent la cele mai vitrege conditii climatice. Elementele componente sunt precis dimensionate, perfect functionale si uşor de montat…