TIGLA METALICA MONTANA PLUS

Imbinare perfecta intre aspectul clasic al tiglei metalice, calitatea si durabilitatea otelului

Tiglele metalice MONTANA PLUS imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta si durabilitatea otelului, pentru o protectie de lunga durata. Forma profilului este putin inalta, conferind senzatia unui acoperis lin si asezat, foarte elegant si modern.

Fie ca ai o casa pe care doresti sa o renovezi sau construiesti o cladire noua, MONTANA PLUS reprezinta alegerea ideala.  Tiglele metalice MONTANA PLUS sunt realizate din otel zincat la cald, prevopsit, cu protectie multistrat pe ambele fete si strat de Zinc Z225, oferind acoperisului o durata de viata de peste 60 ani.

Accesoriile metalice, de etansare, de fixare sau de siguranta pe acoperis, precum si sistemul pluvial Metalhard completeaza functionalitatea si aspectul estetic al acoperisului. 

Materia prima folosita la fabricarea tiglelor metalice Montana este otelul galvanizat la cald, prevopsit, cu protectie multistrat, cu provenienta de la producatori mondiali renumiti, precum: SSAB, TATA Steel, Arcelor Mittal, TAT Metal Marcegaglia, Arvedi sau Voestalpine

materia-prima-acoperisuri-tigla-metalica

Specificatii

MONTANA PLUS

Latime utila

1.100 mm

Latime totala

1.180 mm

Inaltime profil

24 mm

Inaltime pas

15 mm

Lungime modul

350 mm

Lungime minima

850 mm

Lungime maxima

8.200 mm

Panta minima acoperis

14° (1:4)

Grosime

0,50 mm

Protectie

35 microni Poliester Mat
25 microni Poliester Lucios

Garantie tehnica

20 ani Poliester Mat
15 ani Poliester Lucios

Garantie estetica

10 ani Poliester Mat
10 ani Poliester Lucios

Culori disponibile

Culori mate

acoperis-tigla-metalica-culori-mate

Culori lucioase

acoperis-tigla-metalica-culori-lucioase

Nota: Culorile marcate cu * sunt disponibile pe baza de comanda. Orice alta culoare din paletarul RAL poate fi adusa la comanda, pe proiecte.
Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de acoperis metalic pentru decizia finala.
Contactează-ne pentru detalii.

Descarca brosura in format pdf pentru Sisteme de acoperisuri metalice Montana si pentru tabla cutata de acoperis sau fatada.

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj ale profilelor metalice din portofoliul Metalhard!

Pentru un acoperis durabil, etans, de calitate iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare pentru tiglele metalice de la Metalhard.

Accesorii pentru sistemul complet de acoperis MONTANA

Ofera-i acoperisului caminului tau toate elementele de care are nevoie pentru a fi un sistem complet, etans si perfect functional, pana la cele mai mici detalii. Profilele de inchidere si accesoriile de siguranta sunt realizate prin procedee moderne de fabricatie din acelasi material de calitate ca si profilul de acoperis….

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri

Sistemul pluvial completeaza functionalitatea si estetica unui acoperis. Asigura o drenare eficienta a apei de pe acoperis, fiind rezistent la cele mai vitrege conditii climatice. Elementele componente sunt precis dimensionate, perfect functionale si uşor de montat…