Tabla cutata galvanizata T20

Profil trapezoidal elegant, pentru o varietate de cladiri rezidentiale si comerciale

Tabla cutata Metalhard reprezinta o solutie economica si versatila de placare a fatadelor cladirilor comerciale sau industriale, precum si pentru realizarea acoperisurilor cladirilor rezidentiale sau cladirilor anexa a caror panta este de minim 8°: garaje, silozuri, cladiri anexa gospodariilor, spatii de depozitare sau constructii agricole.

Prezinta un excelent raport calitate-pret, se monteaza si se intretin usor, sunt durabile si elegante.

Profil trapezoidal

T20A-27-1100

T20F-79-1100

Inaltime profile (mm)

17

17

Latime coroana (mm)

27

79

Latime sant (mm)

79

27

Latime efectiva (mm)

1.100

1.100

Latime totala (mm)

1.140

1.140

Lungime maxima (mm)

10.000

10.000

Lungime minima (mm)

1.100

1.100

Grosime (mm)​

0,16-0,60

Materie Prima

Tabla din otel galvanizat la cald, cu acoperire Zinc sau Aluminiu-Zinc

Descarca brosura in format pdf pentru Sisteme de acoperisuri metalice Montana si pentru tabla cutata de acoperis sau fatada.

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj ale profilelor metalice din portofoliul Metalhard!

Pentru un acoperis durabil, etans, de calitate iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare pentru tiglele metalice de la Metalhard.

MONTANA – Sistem complet de acoperis

Ofera-i acoperisului caminului tau toate elementele de care are nevoie pentru a fi un sistem complet, etans si perfect functional, pana la cele mai mici detalii. Profilele de inchidere si accesoriile de siguranta sunt realizate prin procedee moderne de fabricatie din acelasi material de calitate ca si profilul de acoperis….

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri

Sistemul pluvial completeaza functionalitatea si estetica unui acoperis.
Asigura o drenare eficienta a apei de pe acoperis, fiind rezistent la cele mai vitrege conditii climatice. Elementele componente sunt precis dimensionate, perfect functionale si uşor de montat…