SISTEME DE ACOPERISURI METALICE RUUKKI

Pentru durabilitate si calitate – alege sistemul de acoperis metalic Ruukki!

Cel mai important aspect legat de un acoperis durabil este ca toate elementele componente sa fie selectate cu maxima atentie si ca acestea sa se imbine foarte bine, atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere estetic – alcatuind de fapt un sistem de acoperis.

 

Acoperisul casei tale inseamna mult mai mult decat simple tigle metalice; fiecare componenta este importanta, fie ca ne referim la cele mai mici suruburi, la folia anti-condens, la modelul si forma invelitorii, la dimensiunea jgheaburilor si burlanelor sau la tipul accesoriilor de etansare selectate. Toate aceste elemente au un rol major in a conferi siguranta, durabilitate si un design atragator acoperisului casei tale.

 

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata acoperisuri metalice, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat, calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

CLASE DE CALITATE

Clasele de calitate Ruukki atasate fiecarui model de invelitoare, fac mai usoara alegerea acoperisului potrivit. Iti oferim o gama variata de modele, in diferite clase de calitate, pentru orice tip de cladire, destinatie, buget sau preferinte. Clasa de calitate Ruukki certifica originea materiei prime, calitatea si durabilitatea produsului, definind totodata perioada garantiei sale tehnice si estetice.

 

Acoperisurile Ruukki si clasele de calitate – o promisiune pe care te poti baza.

CLASA DE CALITATE RUUKKI 50 PLUS

Cel mai bun design pentru profilul de acoperis si cea mai buna durabilitate de pe piata. Cea mai inalta clasa de calitate.

 • • Garantie de 50 ani pentru performanta tehnica
 • • Garantie de 25 ani pentru performanta estetica
 • • Suprafata: mata
 • • Protectie: GreenCoat Pural BT Mat

Invelitori de acoperisuri Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus:

Tigle metalice

Tabla prefaltuita

Profile trapezoidale cu cuta mica

LASA DE CALITATE RUUKKI 40

Raport excelent calitate – pret ce face din acoperisul tau o alegere inteligenta.

 • • Garantie de 40 ani pentru performanta tehnica
 • • Garantie de 15 ani pentru performanta estetica
 • • Suprafata: mata, texturata
 • • Protectie: Purex

Invelitori de acoperisuri Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 40:
Tigle metalice

Tabla prefaltuita

Profile trapezoidale cu cuta mica

CLASA DE CALITATE RUUKKI 30

Pentru cei care doresc un echilibru intre eficienta costurilor si utilitate in alegerea acoperisului casei. Profilele Ruukki in clasa de calitate Ruukki 30 reprezinta alegerea accesibila si fiabila.

 • • Garantie de 30 ani pentru performanta tehnica
 • • Garantie de 10 ani pentru performanta estetica
 • • Suprafata: mata si lucioasa
 • • Protectie: Poliester

Invelitori de acoperisuri Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 30:

Tigle metalice

Tabla prefaltuita

Profile trapezoidale cu cuta mica

OFERTA RUUKKI PENTRU ACOPERISURI METALICE

Tigle metalice, Tabla faltuita, Tabla prefaltuita

Iti oferim o varietate de modele si culori de invelitori metalice pentru acoperisul casei tale. Vezi oferta de tigle metalice, tabla faltuita manual si tabla plana prefaltuita (tip Click) din portofoliul Ruukki.

Sistem de jgheaburi si burlane RUUKKI

Sistemele pluviale Ruukki sunt fabricate din otel de cea mai buna calitate, putand fi montate atat in cazul acoperisurilor constructiilor noi cat si celor renovate. Gama de culori se asorteaza perfect cu acoperisul, pentru un aspect elegant si armonios

Accesorii pentru siguranta pe acoperis

Accesoriile pentru siguranta pe acoperis vin sa completeze functionalitatea acestuia. Scarile de acces, podetele de trecere sau sfartecatoarele de zapada confera siguranta atat in momentul intretinerii si reviziei acoperisului cat si pentru trecatorii sau persoanele care stationeaza langa casa.

ACOPERIS RUUKKI CLASSIC DIN TABLA PREFALTUITA

Profilul de invelitoare metalica Ruukki Classic® reprezinta alegerea perfecta pentru un acoperis de cea mai buna calitate, durabil, cu aspect elegant si modern. Prezinta un mod constructiv inteligent cu imbinare tip click care faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Este etans, se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.

Iti oferim un sistem complet de acoperis, sigur, etans, durabil, intr-o gama variata de culori. 

Avantaje:

– profil realizat din otel calitate premium, cu protectie multistrat, aspect mat sau lucios
– garantii tehnice de pana la 50 ani
– rezistenta sporita la actiunea factorilor de mediu, coroziunii sau radiatiilor UV
– montaj rapid si usor
– fara elemente de fixare vizibile (suruburi)
– se livreaza in lungimi ale panoului de pana la 10 m
– estetica incontestabila a acoperisului cu inclinatie mare                                     
– se poate folosi pentru pante ale acoperisului de minim 8 grade,  atat la casele noi cat si la cele renovate

RUUKKI CLASSIC® C

Ruukki Classic® C aminteste de tabla plana faltuita traditional, pastrand in acelasi timp aspectul elegant si modern al acoperisului. Se incadreaza intr-o varietate de stiluri arhitecturale, fiind destinat atat cladirilor renovate cat si celor noi.

RUUKKI CLASSIC® D

Ruukki Classic® D are linii fine si elegante pe suprafata profilului, fapt care aduce o nota distinsa acoperisului. 
Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.

TABLA PENTRU ACOPERIS FALTUIT

Tabla pentru faltuit Ruukki EMKA a fost dezvoltata pentru profesionisti, fiind utilizata la realizarea sistemelor de acoperisuri si fatade faltuite. Are la baza tehnologie de ultima generatie si este realizata din otel inalt flexibil, de cea mai buna calitate, cu provenienta de la fabricile SSAB din Scandinavia.

 

Tabla pentru acoperisuri faltuite de la Ruukki este un produs indragit de arhitecti, proiectanti si montatorii cu traditie in acoperisuri, in special datorita proprietatilor sale de deformabilitate si maleabilitate fara a fi afectat sau distrus stratul de vopsea, permitand realizarea unor invelitori cu adevarat  spectaculoase. Este disponibil intr-o gama variata de culori, fiind recomandat atat pentru cladirile cu arhitectura moderna, ce prezinta forme atipice si indraznete ale acoperisului, cat si pentru cladirile monumente istorice, pentru care se doreste renovarea si pastrarea aspectului traditional. Se utilizeaza indeosebi la acoperisurile cu panta mica.

UN ACOPERIS CROIT FIX PENTRU CASA TA

Rolele din tabla plana moale, din gama Ruukki EMKA, sunt taiate in fasii cu dimensiuni adaptate fiecarui acoperis in parte, urmand a fi faltuite mecanic pe santier, cu ajutorul unui utilaj profesional de profilare sau manual, cu scule speciale. Placile metalice se pot imbina cu falturi simple sau duble, prin indoire manuala sau mecanizata. Pot fi realizate atat invelitorile cat si accesoriile metalice pentru acoperis si fatada.  
Gradul mare de formabilitate si maleabilitate permite realizarea profilelor chiar si la temperaturi foarte scazute, de pana la -15 grade C. Acest lucru faciliteaza desfasurarea activitatii in santier indiferent de anotimp, atunci cand situatia o impune.
Acoperisurile realizate din tabla faltuita Ruukki au o durata foarte mare de viata, prezentand cea mai mare rezistenta la coroziune (clasa RC5-I), la impuritati, la zgarieturi sau la intemperii. Culoarea se pastreaza ca noua, chiar si dupa zeci de ani de actiune a radiatiei UV sau a celor mai capricioase conditii meteorologice.