ACCESORII, FOLIE ANTICONDENS SI SAGEAC METALIC PERFORAT

Alege sistemul complet de acoperis Ruukki!

Acoperisul casei contine si accesoriile de fixare, etansare si imbinare – cu rol extrem de important in functionalitatea acoperisului, in ansamblul sau. Aceste accesorii includ profilele metalice (precum profile coama, bordura fronton, profile streasina, dolie, profile de imbinare etc.), sageacul metalic perforat, suruburile speciale pentru prinderea tabla – tabla sau tabla – lemn, cu garnitura de cauciuc sau foliile anticondens.

 

Profilele metalice sunt realizate din acelasi material ca si invelitorile, se imbina perfect si se livreaza in culorile acoperisului, pentru un aspect estetic elegant.

 

Foliile anticondens Ruukki asigura o etanseitate ridicata impotriva condensului in cazul acoperisurilor inclinate. Sunt permeabile la vapori si se monteaza sub tigla, direct pe astereala sau termoizolatie. Sunt disponibile in 4 modele diferite functie de densitatea materialului si masa acestuia: 100 g/mp, 125 g/mp, 140g/mp sau 170 g/mp.

Sistemul de sageac metalic de la Ruukki ofera o metoda practica de finisarea a acoperisului casei, fiind disponibil intr-o varietate de nuante pentru o integrare armoniasa in estetica si arhitectura cladirii: stejar auriu, negru, gri inchis, maro ciocolatiu, alb.

 

Avantajele sageacului metalic Ruukki:
– 10 ani garantie
– greutate redusa
– rezistenta sporita la umiditate si intemperii
– sistem de imbinare cu prindere ascunsa – usor, etans, sigur
– nu intretine arderea
– prin perforatiile sale, asigura ventilatia corespunzatoare a acoperisului
– nu necesita vopsire
– ofera satisfactie pe termen lung
– se potriveste oricarui tip de acoperis
– se asorteaza cu fatada cladirii, cu tamplaria ferestrelor si usii sau cu sistemul de jgheaburi si burlane

 

Ruukki ofera o gama variata de modele si culori, pentru a fi imbinate estetic si armonios cu orice tip de acoperis:

1. Sageac metalic cu acoperire Poliester Wood, culoarea Stejar auriu si Nuc negru
2. Sageac metalic cu acoperire Poliester Mat Rugos, culorile: negru, gri inchis, gri antracit si maro
3. Sageac metalic cu acoperire Poliester Standard, culorile: negru, gri inchis, gri antracit, maro si alb

ACOPERISURI TIGLA METALICA RUUKKI

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata acoperisuri metalice, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat, calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

acoperis-tigla-metalica