PROFIL TRAPEZOIDAL T20-29W-1095

Profil trapezoidal elegant, pentru o varietate de cladiri rezidentiale si comerciale

Profilele trapezoidale Ruukki T20 isi gasesc aplicabilitatea in cele mai variate domenii, indiferent daca vorbim despre acoperisurile constructiilor noi cu arhitectura moderna sau despre renovarea caselor traditionale si cladirilor anexe din mediul rural. Sunt usor de montat si de intretinut, si reprezinta o solutie la indemana indeosebi pentru cladirile functionale sau cu destinatie agricola, gen soproane, silozuri, hambare, garaje sau ferme. Se pot utiliza atat ca acoperis cat si pentru placarea fatadelor cladirilor rezidentiale sau comerciale, pentru plansee sau garduri.

 

Tabla cutata T20 este disponibila in Clasele de Calitate (valabile numai in cazul utilizarii le cladirile rezidentiale):
– Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 25 ani (extinsa de la 20 ani)
– Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
– Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani
– Ruukki 30 Mat Rugos – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

Profil trapezoidal

T20-29W-1095

Inaltime profile (mm)

18

Latime coroana (mm)

29

Latime sant (mm)

71.5

Latime utila (mm)

1095

Latime totala (mm)

1129

Lungime maxima (mm)

12000

Lungime minima (mm)

600

Grosime material (mm)

0,50

Greutate pe m2 (kg)

4,5

Panta minima a acoperisului

1:7 (8 grade)

Culori disponibile

Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de acoperis metalic pentru decizia finala.
Nota: Pentru comenzi punctuale se poate livra orice culoare din gama RAL si RR
Contactează-ne pentru detalii.

Accesorii pentru sistemul complet de acoperis RUUKKI

Acoperisul casei contine si accesoriile de fixare, etansare si imbinare – cu rol extrem de important in functionalitatea acoperisului, in ansamblul sau. Aceste accesorii includ profilele metalice (precum profile coama, bordura fronton, profile streasina, dolie, profile de imbinare etc.), sageacul metalic perforat, suruburile speciale pentru prinderea tabla – tabla sau tabla – lemn, cu garnitura de cauciuc sau foliile anticondens.

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri RUUKKI

Sistemele de jgheaburi si burlane Ruukki nu se rezuma doar la captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zapezii de pe acoperis; acestea intregesc aspectul de ansamblu al cladirii, fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate