ACCESORII PENTRU SIGURANTA PE ACOPERIS

Cumpara intregul pachet pentru acoperis de la noi si bucura-te de o functionalitate si eleganta de neegalat!

Siguranta este un aspect care trebuie luat in considerare atunci cand construiesti un acoperis pentru noua ta casa sau cand il renovezi pe cel existent.

Produsele de siguranta a acoperisului – scari pentru acces pe acoperis, podete si sisteme parazapada – sunt componente necesare, mai ales in cazul in care casa este situata in zone cu trafic intens sau pozitionata cu fatada direct in strada. Aceste produse confera siguranta pe acoperis in timplul lucrarilor anuale de intretinere, protejand totodata si persoanele care trec pe langa cladirea ta.

Spre exemplu, sistemele de parazapada sau sfartecatoarele de zapada ajuta la evitarea accidentelor generate de caderile de falii masive de zapada sau gheata de pe acoperis. Scarile de acces pe acoperis si podetele sunt accesorii esentiale in cazul unei situatii de urgenta de tip incendiu sau atunci cand executi lucrari de reparatii si intretinere periodica a acoperisului.

Scarile, podetele si parazapezile de la Ruukki sunt de o calitate superiora si pot fi instalate pe orice tip de invelitoare fie metalica, ceramica, de beton sau bituminoasa. Toate produsele sunt disponibile fie din otel galvanizat sau otel cu strat de protectie colorat.

Brosura in format pdf pentru accesoriile de siguranta pentru acoperisul metalic RUUKKI

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj!

Pentru un acoperis durabil, etans, de calitate iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare.

ACOPERISURI TIGLA METALICA RUUKKI

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata acoperisuri metalice, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat, calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

acoperis-tigla-metalica