CLASSIC C SILENCE

SILENTIOZITATE, ELEGANTA SI PRESTANTA.

Modelul Ruukki Classic® C Silence asigura acoperisului casei tale etanseitate sporita, durabilitate si o estetica aparte. Stratul de membrana fono-absorbanta lipit pe interiorul profilului preia vibratiile acoperisului si asigura izolatie fonica suplimentara, conferind astfel silentiozitate maxima.

Ruukki Classic® C Silence se distinge prin linii curate, armonioase si prezinta un mod constructiv inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Se intretine usor si isi pastreaza timp indelungat aspectul si culoarea, avand rezistenta sporita la actiunea factorilor de mediu sau a radiatiilor UV.

 

Acest produs se poate valuri in timpul montajului.

Este disponibil in Clasa de Calitate: Ruukki 50 Plus – garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 25 ani (extinsa de la 20 ani).

Specificatii

Classic C Silence

Inaltime profil

33 mm

Latime efectiva

475 mm

Latime totala

507 mm

Lungime maxima

10000 mm

Lungime minima

800 mm

Grosime

0,5 mm

Greutate pe m2

5,20 kg

Panta minima acoperis

1:7

Distanta recomandata intre sipcile verticale

300 mm

Culori disponibile

Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de acoperis metalic pentru decizia finala.
Contactează-ne pentru detalii.

Descarca brosura in format pdf pentru Sisteme de acoperisuri metalice RUUKKI

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj!

Pentru un acoperis durabil, etans, de calitate iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare.

Accesorii pentru sistemul complet de acoperis RUUKKI

Acoperisul casei contine si accesoriile de fixare, etansare si imbinare – cu rol extrem de important in functionalitatea acoperisului, in ansamblul sau. Aceste accesorii includ profilele metalice (precum profile coama, bordura fronton, profile streasina, dolie, profile de imbinare etc.), sageacul metalic perforat, suruburile speciale pentru prinderea tabla – tabla sau tabla – lemn, cu garnitura de cauciuc sau foliile anticondens.

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri RUUKKI

Sistemele de jgheaburi si burlane Ruukki nu se rezuma doar la captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zapezii de pe acoperis; acestea intregesc aspectul de ansamblu al cladirii, fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate