RUUKKI FRIGGE

Ruukki® Frigge este o invelitoare metalica inovatoare

Ruukki® Frigge este o invelitoare metalica inovatore, cu aspect elegant si modern, foarte apreciat indeosebi de catre arhitecti pentru designul minimalist si forma interesanta a profilului, ce pune in valoare estetica si arhitectura cladirilor rezidentiale.
 
Prezinta un excelent raport calitate-pret, fiind disponibil atat cu protectie Poliester/Poliester Mat Rugos, clasa de calitate Ruukki 30/Ruukki 30 Mat (cu 30 ani garantie tehnica si 15 ani garantie estetica), cat si varianta premium, cu strat de protectie GreenCoat Crown BT sau GreenCoat Pural BT Mat, in clasele de calitate Ruukki 40 si Ruukki 50 Plus.

Caracteristici unice

Geometria profilului Ruukki® Frigge si modul in care acesta a fost proiectat, ii confera acoperisului o serie de caracteristici unice, inovatoare:
  • • modularitatea – garanteaza faptul ca profilele metalice sunt usor de cumparat, usor de transportat si usor de montat, chiar si de catre persoane necalificate, fara experienta in domeniu. Forma si dimensiunea profilelor ofera reducerea la maxim a pierderilor de material in timpul montajului, implicit si a costurilor per ansamblu cu achizitia acoperisului
  • • forma simetrica a profilului permite inceperea montajului din orice directie, atat de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga, cat si de sus in jos sau invers, de jos in sus, evitandu-se astfel posibilele erori de montaj
  • • suprafata mare de sustinere a panourilor metalice pe sipcile structurii acoperisului sporeste rezistenta acestora la deteriorare in timpul montajului
  • • lacasurile speciale pentru prindere aflate in partea frontala a profilului garanteaza o pozitie stabila pentru panouri si faciliteaza fixarea suruburilor.
  • • decuparea pe forma valului imbunatateste estetica marginii invelitorii si ofera protectie sporita la intemperii

Specificatii

RUUKKI FRIGGE​

Inaltime profil

41 mm

Lungime modul

350 mm

Latime efectiva

1185 mm

Latime totala

1213 mm

Lungime efectiva

700 mm

Lungime totala

720 mm

Suprafata acoperis / buc

0,83 m2

Panta minima acoperis

Culori disponibile

Culorile de pe site sunt orientative recomandam consultarea paletarului sau a mostrelor de acoperis metalic pentru decizia finala.
Contactează-ne pentru detalii.

Descarca brosura in format pdf pentru Sisteme de acoperisuri metalice RUUKKI

Vezi instructiunile de transport, manipulare, depozitare si intretinere post-montaj!

Pentru un acoperis durabil, etans, de calitate iti recomandam sa consulti Manualul de Instalare.

Accesorii pentru sistemul complet de acoperis RUUKKI

Acoperisul casei contine si accesoriile de fixare, etansare si imbinare – cu rol extrem de important in functionalitatea acoperisului, in ansamblul sau. Aceste accesorii includ profilele metalice (precum profile coama, bordura fronton, profile streasina, dolie, profile de imbinare etc.), sageacul metalic perforat, suruburile speciale pentru prinderea tabla – tabla sau tabla – lemn, cu garnitura de cauciuc sau foliile anticondens.

Sistem de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri RUUKKI

Sistemele de jgheaburi si burlane Ruukki nu se rezuma doar la captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zapezii de pe acoperis; acestea intregesc aspectul de ansamblu al cladirii, fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate