SISTEME COMPLETE DE

ACOPERISURI

TIGLA METALICA • TABLA CUTATA

Tiglele metalice MONTANA iti ofera calitatea, durabilitatea si siguranta unui acoperis modern si elegant, fiind alegerea optima atat pentru constructiile noi cat si pentru casele aflate in curs de renovare.

Accesoriile aferente unui sistem complet de acoperis sunt produse folosind linii de fabricatie complet automatizate, bazandu-se pe cele mai moderne tehnologii din industrie.

Imbinare perfecta intre aspectul clasic al tiglei metalice, calitatea si durabilitatea otelului

ACOPERISURI TIGLA METALICA

Tiglele metalice MONTANA ofera calitatea, durabilitatea si siguranta unui acoperis modern si elegant,  alegerea optima pentru constructiile noi si pentru casele aflate in curs de renovare

TABLA CUTATA

O solutie economica si versatila de placare a fatadelor cladirilor comerciale sau industriale, precum si pentru realizarea acoperisurilor cladirilor rezidentiale sau cladirilor anexa

JGHEABURI SI BURLANE

Sistemul pluvial completeaza functionalitatea si estetica unui acoperis. Asigura o drenare eficienta a apei de pe acoperis, fiind rezistent la cele mai vitrege conditii climatice.

ACCESORII ACOPERIS

Ofera-i acoperisului caminului tau toate elementele folosind cele mai moderne tehnologii din industrie de care are nevoie pentru a fi un sistem complet, etans si perfect functional, pana la cele mai mici detalii.

De ce sa alegi acoperisul Montana?

materie prima de calitate​

livrare la nivel national

garantie tehnica de pana la 20 ani

oferim sisteme de acoperisuri complete

excelent raport calitate - pret

Ai intrebari despre produsele noastre?

iti stam la dispozitie. nu ezita sa ne contactezi !